Køb

 

Hvis du har set et maleri du gerne vil købe, så tag kontakt til os pr. telefon eller e-mail. Se menuen “Kontakt os”.

 

Det er vores filosofi, at malerier skal ses “live”, før man beslutter sig for et køb. Selv om fotos er en god hjælp, så kan de aldrig nøjagtig gengive de farver og nuancer, som et maleri indeholder. Hvor tæt et foto kommer på virkeligheden, afhænger bl.a. af det kamera der anvendes, lysforhold og kvalitet/indstillinger af den skærm som køber ser malerierne på.

 

Når du tager kontakt til os med henblik på et eventuelt køb, vil vi derfor aftale et tidspunkt, hvor du kan få maleriet/malerierne at se, ligesom vi forinden kan forsyne maleriet med en ramme, hvis dette ønskes.

 

Hvis du ikke har aktuelle planer om at købe et maleri, men alligevel kunne tænke dig at se hvordan vore malerier tager sig ud i virkeligheden, – så tag blot kontakt og få en aftale. Vi fremviser gerne vore malerier på adressen Højager 102, 7300 Jelling, og vil ved den lejlighed kunne supplere med flere oplysninger om de enkelte værker, end de der fremgår på denne hjemmeside.

 

Ved et køb afregnes der i forbindelse med maleriets udlevering. Der kan afregnes kontant, eller via Mobile Pay hvis det foretrækkes, og du vil modtage en kvittering for købet.